Четвер, 25.04.2024, 11:42

Березанська селищна рада

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог файлів

Головна » Файли » Рішення сесії » 2016

Порядок денний
10.02.2016, 14:57

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

7 сесії 7 скликання

04.02.2016

1. Про встановлення ставок  земельного податку  та орендної плати за землю.

                   Доповідач: Бакалова Є.І. - головний бухгалтер   селищної ради

2. Про внесення змін до бюджету Березанської селищної ради.

                      Доповідач: Бакалова Є.І. - головний бухгалтер селищної ради

3. Про  надання згоди    КП «Березань»  на придбання   трактора   ДТ-75 (бульдозера).

                     Доповідач : Бакалова Є.І. - головний бухгалтер селищної ради

4.  Про перейменування вулиць  Березанської селищної ради.

                     Доповідач: Матвієнко Н.П.- соціальний працівник

5. Про внесення змін до Статуту  ДНЗ « Сонечко»

                    Доповідач: Письменна Л.А. - завідувач Березанським ДНЗ  «Сонечко»

6. Про внесення доповнень до  Комплексної Програми  соціального захисту людей похилого віку, осіб з обмеженими фізичними можливостями та осіб, які постраждали внаслідок  Чорнобильської катастрофи  Березанської селищної ради  на 2016 рік  («Турбота»).

                     Доповідач : Соловйова Н.Ю. - фахівець із організації інформаційної безпеки

7. Про внесення змін та доповнень до  Програми  реформування  і розвитку житлово-комунального господарства Березанської селищної ради  на 2016 рік.

                     Доповідач : Соловйова Н.Ю. - фахівець із організації інформаційної безпеки

8. Про внесення змін  та доповнень до Програми розвитку освіти на території Березанської селищної ради на 2015-2021 роки.

                          Доповідач : Соловйова Н.Ю. - фахівець із організації інформаційної безпеки

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Семененко Сергію Петровичу  для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  (присадибна ділянка) в  смт. Березанка  вул. Леніна, 112 в межах території Березанської селищної ради.

                     Доповідач: Кліщенко Н.С. - секретар селищної ради

10.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України  Феник Івану  Федоровичу  для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  (присадибна ділянка) в  смт Березанка  вул.   Новосельська, 49  в межах території Березанської селищної ради.

                     Доповідач: Кліщенко Н.С.- секретар селищної ради

11. Про упорядкування адресного господарства житлового будинку розташованого в межах Березанської селищної ради  село  Малахове вул. Карла Маркса, Березанського району, Миколаївської області, який  належав (покійному) Федчак Леоніду Михайловичу.

                       Доповідач: Кліщенко Н.С. - секретар селищної ради

12. Про надання згоди на виготовлення  технічної документації по встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Сопінській Лілії Григорівні  для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  (присадибна ділянка) в  смт Березанка  вул.   Степова,98  в межах території Березанської селищної ради.

                            Доповідач: Кліщенко Н.С. - секретар селищної ради

13. Про затвердження Детального плану  території  з метою будівництва Храму свʼятих мучениць Віри, Надії, Любові та Софії в смт Березанка  по вул. Леніна, 71 в межах території Березанської селищної ради Березанського району Миколаївської області

                      Доповідач: Кліщенко Н.С. - секретар селищної ради

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Релігійній громаді Української  Православної Церкви Київського  патріархату в смт Березанка  Березанського району, Миколаївської області (Храм свʼятих мучениць Віри, Надії, Любові та Софії) для будівництва  та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій  в смт Березанка  по вул. Леніна, 71  в межах території Березанської селищної ради Березанського  району, Миколаївської області.

               Доповідач: Кліщенко Н.С. - секретар селищної ради

15. Про внесення змін до рішення №15 від 25.04.2014 року  Про надання згоди на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,9983 га в постійне користування для обслуговування будівель закладів охорони здоров»я , та соціальної допомоги, яка знаходиться за адресою  смт Березанка вул. Новосельська, 50 Березанській районній державній  лікарні ветеринарної медицини.

                   Доповідач ; Кліщенко Н.С. - секретар селищної ради

 

Категорія: 2016 | Додав: berezanselrada
Переглядів: 246 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
ПОГОДА
Block title
Block content