П`ятниця, 29.03.2024, 10:05

Березанська селищна рада

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог файлів

Головна » Файли » Рішення сесії » 2016

Рішення чергової ХІV сесії 7 скликання від 14.12.2016 р. № 17
09.02.2017, 15:31

УКРАЇНА

БЕРЕЗАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БЕРЕЗАНСЬКОГО РАЙОНУ

МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Центральна, 86 смт. Березанка, 57400, тел. (05153) 2-13-10, факс 2-13-43

Сайт: berezanselrada. at.ua.  E-mail = radabrz2016@yandex.ua   Код ЄДРПОУ  04376624

Чергова XIVсесія VII скликання

РІШЕННЯ

14.12.2016.                                                                                           №  17

Про надання дозволу на розроблення детального плану території щодо формування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій в смт. Березанка по вулиці Степова в межах території Березанської селищної ради

Керуючись пунктом 34 статті26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», розглянувши заяву настоятеля храму святих мучениць Віри, Надії, Любові та Софії Кіф’яка Михайла,Березанська селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Релігійній громаді Української Православної церкви Київського патріархату в смт. БерезанкаБерезанського району Миколаївської області (Храм Святих мучениць Віри, Надії, Любові та Софії) на розроблення детального плану території щодо формування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій в смт. Березанка, по вулиціСтепова (біля кладовища) в межах території Березанської селищної ради Березанського району Миколаївської області.
  2. Фінансування робіт з розроблення детального плану території щодо формування земельної ділянки в смт. Березанка, по вулиціСтеповаза узгодженням здійснити за рахунок коштів інвестора, згідно з частиною 4 статті 10 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».
  3. РекомендуватиРелігійній громаді Української Православної церкви Київського патріархату в смт. БерезанкаБерезанського району Миколаївської області (Храм Святих мучениць Віри, Надії, Любові та Софії)звернутись до ліцензійного суб’єкта господарювання, для виготовлення детального плану території вказаної в пункті 1 цього рішення.
  4. Релігійній громаді Української Православної церкви Київського патріархату в смт. БерезанкаБерезанського району Миколаївської області (Храм Святих мучениць Віри, Надії, Любові та Софії) після розробки, узгодження та громадського обговорення подати зазначений детальний план на затвердження до Березанської селищної ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань АПК, земельних ресурсів, соціального розвитку села та екології, житлово–комунального господарства, приватизації, власності, промисловості, транспорту та зв'язку ( Ходан І.В.)

 

Селищний голова                        В.А. Хоміцький

 

Категорія: 2016 | Додав: berezanselrada
Переглядів: 259 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
idth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
ПОГОДА
Block title
Block content