П`ятниця, 03.05.2024, 01:42

Березанська селищна рада

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог файлів

Головна » Файли » Рішення виконкому » 2018

Рішення виконавчого комітету № 51 від 12.06.2018 року
08.08.2018, 13:43

БЕРЕЗАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Центральна , 86, смт. Березанка, 57401, тел. (05153) 2-13-10, факс 2-13-43

E-mail: radabrz2017@ukr.net Код ЄДРПОУ 04376624

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12.06.2018.                                                                                                                                                                                                                         № 51

 

Про стан військового обліку та реєстрації

громадян Березанської селищної ради

 

Відповідно до статей 36, 37-1, Закону України «Про місцеве самоврядування» , статі 38 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Закону України «Про мобілізацію та мобілізаційну підготовку» , Постанови Кабінету Міністрів України № 921 « Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних», Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні» та Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України 2 березня 2016 р. № 207, заслухавши інформацію інспектора з військового обліку виконавчий комітет Березанської селищної ради вирішив:

  1. Інформацію інспектора з військового обліку Березанської селищної ради взяти до відома

 

  1. В.о. старостам та інспектору з військового обліку:

 

  1. 2.1. Здійснювати взяття на військовий облік громадян, які прибули на нове місце проживання до адміністративно-територіальної одиниці,
  2.        тільки після їх взяття на військовий облік у районному військовому комісаріаті.

 

  1. 2.2. Здійснювати зняття з військового обліку громадян після їх вибуття в іншу місцевість до нового місця проживання тільки після їх зняття з
  2.        військового обліку в районному військовому комісаріаті.

 

  1. 2.3. Виявляти призовників і військовозобов’язаних, які проживають на території, і не перебувають в них на військовому обліку здійснювати
  2.        взяття таких призовників, військовозобов’язаних на персонально-первинний облік та направляти до районного військового комісаріату.

 

  1. 2.4.  Здійснювати постійний контроль за виконанням заходів підготовки до приписки призовних дільниць, проводити роботу з призовниками та               їхніми батьками, щодо відправки до Збройних Сил України на строкову військову службу, дотриманням правил військового обліку проведення           роз’яснювальної роботи серед громадян України про виконання обов’язків щодо військового обліку.

 

  1. 2.5.  Своєчасно оповіщати військовозобов’язаних та призовників повістками для явки в військовий комісаріат.

 

  1. 2.6.  Здійснювати постановку на військовий облік призовників та військовозобов’язаних.

 

  1. 2.7. Проводити інформаційну роз’яснювальну роботу серед військовозобов’язаних щодо військової служби за контрактом та військового резерву.

 

  1. 2.8. Своєчасно виконувати розпорядження військового комісара стосовно оповіщення військовозобов’язаних, які підлягають на мобілізацію .

 

  1. 2.9. Підтримувати постійну взаємодію з військовим комісаріатом з питань строків та способів звірки даних карток первинного обліку           
  2.        військовозобов’язаних та призовників з обліковими даними військового комісаріату внесення відповідних змін до них.

 

            2.10. Надавати щомісячно звіти до військового комісаріату про внесення змін до облікових даних військовозобов’язаних, призовників.

 

            2.11.  Надавати щомісячно повідомлення про реєстрацію/зняття за місцем проживання військовозобов’язаних , призовників віком від 16 до 60 років.

 

           2.12. Проводити роботу по оновленню карток первинного обліку  військовозобов’язаних та призовників від 16 років до 60 років.

          2.13. Вести облік та зберігання документів книг, і журналів військового обліку  відповідно до типової Інструкції з діловодства.

 

  1. Здійснювати реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання осіб у порядку, визначеному чинним законодавством України.

 

      3.1. Надсилати повідомлення про зняття з реєстрації місця проживання особи, в органи реєстрації інших адміністративно-територіальних одиниць, для                   подальшого виконання.

      ​​​​​​​3.2. Своєчасно реєструвати на підставі повідомлень зняття з реєстрації місця проживання особи, з інших адміністративно-територіальних одиниць.

       ​​​​​​​3.3. Здійснювати зняття з реєстрації місця проживання померлих на підставі повідомлень з РС УДМС України в Березанському районі.

       ​​​​​​​3.4. Видавати довідки про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання, які мають паспорт громадянина України.

      ​​​​​​​3.5. Складати постанови у справі про адміністративні правопорушення за несвоєчасну реєстрацію місця проживання, та вести облік у журналах.

​​​​​​​       3.6. Надавати звіти до Березанського РС УДМС України в Березанському районі протягом семи календарних днів в паперовому та в електронному вигляді.

 

  1. Контроль покласти на секретаря селищної ради Кліщенко Н. С.

 

 

 

Селищний голова                                                                В. А. Хоміцький

 

Категорія: 2018 | Додав: berezanselrada
Переглядів: 198 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
idth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
ПОГОДА
Block title
Block content